Bouwsysteem

Bewezen techniek op innovatieve manier toegepast

Plus2appartementen kenmerkt zich door een droogstapel bouwsysteem. Vanuit het MorgenWonen concept voor eengezinswoningen (www.morgenwonen.nl) ontwikkelden wij prefab elementen / bouwstenen voor appartementen. De hoogwaardige all-in, kant-en-klare bouwdelen (fundering, vloeren, gevels, dak en trap) en units (badkamer, toilet, meterkast en installaties) worden plug-and-play gemonteerd op de bouwplaats. Hiermee kunnen wij duurzame appartementen in een korte bouwtijd realiseren. Eén week, één appartement!

Technische Unit

Voor de technische unit is een compacte, technische kast ontwikkeld. Deze kast bevat een installatie die snel kan worden aangesloten op de gebouwgebonden infrastructuur in de schacht.

MyCuby®

myCuby® staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen. De badkamer wordt als prefab unit in de appartementen geïnstalleerd. Deze innovatieve en modulaire een-heden van myCuby® bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ruimtes: een kortere bouwtijd, meer grip op de planning, een snelle levering, een constante en voorspelbare eindkwaliteit en een moderne uitstraling. myCuby® is bijzonder flexibel! U kiest zelf de afwerking van de wanden, de vloer, het sanitair en de verlichting. Voor de meest uitdagende wensen biedt myCuby® een passende oplossing. Bovendien is het onderhoud eenvoudig en voordelig. Aan-sluitingen voor de keuken zijn al opgenomen in de wand van het badkamerelement (keukenzijde). De keuken wordt tegen de badkamerwand geplaatst, zodat er korte leidinglengtes nodig zijn. Op deze manier zijn alle keukenaansluitingen al fabrieksmatig voorzien. De keuken kan snel worden geplaatst en aangesloten.

 

BIM

Plus2appartementen is standaard uitgewerkt in BIM. Alle relevante product- en procesgerelateerde informatie is eenduidig opgeslagen en beschikbaar voor alle disciplines in het ontwerp- en bouwproces en indien gewenst voor het gebouwbeheer. Aansturing van de productie en assemblage van prefab onderdelen gebeurt vanuit het BIM model.